Ovaj blog postoji zarad čuvanja starih snimaka – This blog exists because of old recordings


new_187main

Svi vi koji dolazite ovde i skidate ove lepe stare snimke pomislite kako bi to bilo lepo da i vi učestvujete u kreiranju ovog bloga. Treba vam samo malo volje, kompjuter i nešto starih ploča okolo vas. Dakle

NE BUDITE SAMO PASIVNI SKIDAČ MUZIKE NEGO I UČESTVUJTE U ZAŠTITI STARIH SNIMAKA. VAŠ LIČNIPRIMER ĆE OD OVE ZEMLJE UČINITI LEPŠE MESTO I DEO SVETA GDE SE BRINEMO O SVOM SNIMLJENOM NASLEDJU.

Kada odem na neke sajtove koji se bave ovakvim stvarima vidim dosta veliku zaljubljenost onoga koji radi na tome a isto tako vidim i da dosta ljudi koji dolaze na te sajtove učestvuju svojim donacijama u obliku snimaka, omota ili slično. Bilo bi lepo da i vi , koji dolazite ovde počnete malo da razmišljate i o tome da pošaljete neki snimak, date neki savet gde šta treba skinuti i slično. Ovako mislim da ste SAMO I JEDNOSTAVNO skidači muzike i omota. To je sramotno za vas, ne i za mene.

Ovaj blog postoji dakle zbog čuvanja starih snimaka i podsećanja na to vreme a to će biti bolje uz vas i vašu saradjnu. Prevazidjimo one jeftine blogerske blogove gde se samo doje skine muzika i ode bez ikakvog učešća. Počnite aktivno da učestvujet eu nečemu što je prava stvar, očuvanju baštine jugoslovenskog prostora koja je itekako bila produktivna i bogata. HVALA UNAPRED!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s