Akcija “Pošaljite nam fotografije ili filmove sa temom vašeg kućnog gramofona” – Send us photographs or films with your grammophones on it


3805365210_4762e3f1fb

Da, zašto nam ne bi poslali fotografije ili filmove gde je glavna tema “vaš” gramofon u kaciji, kako svira ili ne ili kao deo nameštaja ili kao deo neke skulpture?

Pretpostavljam da bar svaki treći koji dolazi ovde ima i gramofon pa prema tome bilo bi lepo da ovde otvorimo izložbu slika ili filmova sa “vašim gramofonima kao glavnim junacima? JA mislim da je to jako lepo. Nekako na tudjim strnaim sajtovima posvećenim ovoj temi ima dosta fotografija i filmova starih gramofona i to je jako lepo videti. Čak su tamo navedeni tačni podaci o svakom gramofonu i njegove karakteristike.

Da li ste znali da je recimo za kupovinu jednog starog gramofoona sa trubom nekada trebalo odvojiti 1700 – 2500. dolara ako se gleda današnje vreme. Znači to je bila jedna skupa stvar u svoje doba. Danas je to stvar nostalgije i lepote života.

Dakle ako hoćete da sebi učinite život lepšim pošaljite nam slike svog gramofonskog ljubimca ili ga pošaljite kao junaka vašeg filma o njemu. Obaj blog će biti lepši finiji ako i vaši gramofoni učestvuju. I još nešto, ovaj blog će reklamirati besplatno prodaju vašeg “čeda” ako ostavite emil ili telefon i cenu.

SEND US PICTURES AND FILMS ABOUT “YOUR” GRAMMOPHONES AT YOUR HOMES IN ACTION WHILE PLAYING AND WE WILL PUT THEM ON THIS BLOG. YOU CAN EVEN SEND IT WITH PRIZES AND WE WILL PUT IT ON THIS BLOG FOR FREE, IF YOU SEND US VALIDATE MAIL.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s