ANDRZEJ KURYLEWICZ 1964 Polish big band – Dobar džez iz POLJSKE, one komunističke


О је, браћа ПОЉАЦИ су у време “свог” комунизма имала одличан џез. Бог зна зашто су напсутили тако добру свирку, ваљда много гледају ПИНК телевизију па су рикнули. Ова плоча је невероватна и треба је чути под обавезно. Тек да се види да и белци могу да имају биг бенд звук и то какав. Пропала браћа ПОЉАЦИ данас немају ништа и не знају чак ни да читају ћирилицу. Воле шиптаре као своју браћу и мрзе Русе. У пољској неможете да кажете нигде реч “комунизам”, забрањено је. Пољски католици су већи католици и од Папе па и од Хрвата, такође пропале браће. А срби то је један луд народ, воли џез.

АНДРЖЕЈ КУРИЛЕВИЧ

Advertisements

2 thoughts on “ANDRZEJ KURYLEWICZ 1964 Polish big band – Dobar džez iz POLJSKE, one komunističke

  1. Brate Srbine, ja sam Poljak koji jako je vezan za staru jugu i pre svega Beograd pa za to mogu da ti każem da jedes govna Pre svega znam da citam cirlicu, drugo poljski jazz drzi se jako dobro kao primer mogu da navedem Tomasza Stanko koji snima svake druge godine album za ECM i pianistu Leszeka Możdżera koji je snimao sa vwelikim brojem jazzista na sveta, tece imamo 4 jazz festivaal, peto svuda mozes da każes komunizam samo ces biti ismejan, sesto je tazno mrzimo Rusku vladu jer znamo sta su cinili i cine i nikada nismo nima ljubili dupe kao neki slavni slaveni, sedmo nisam katolik i dosta takvih ovde poznajem i sto je jos cudnje niko nas ne trpa po zatvorim. Pozdrav prijatelju i molim te gledaj zivot sa sumcane strane ulice

  2. Твој одговор је типичан одговор једног пољског лажљивог говнета. Тачно је наравно да мрзите Русију и тачно је да волите шиптаре педеречине пољске, тачно је и да код вас у квази демократској држави не сме да се каже реч комунизам, имате много дегенеричних забрана по којима вас исмејавају у целој еуропској заједници. Личите на будале са својим терорисањем немачке државе а о нас Србе сте се огрешили признавањем Косова. Католици сте гори од папе и Хрвата заједно и били сте уствари права држава само за време комунизма. Данас сте један послушан сателит еуропске уније који обавезно стоји уз бок американцима и ткао навлачите мржњу целог нормалног света. Који би се кретен прихватио данас да прими америчке ракете уперене на Русију, само Пољак.

    Са таквим простацима као што си ти нисам никакав брат. И напасеш ми се јаја пичко пољска.

    Разумем ја зашто ви сада мрзите Србију и све одавде, зато што смо некад били земља где сте долазизли да лижете наше пичке и проводите се на мору. Звали су вас “парадајз туристи” јер сте носили своју храну и куповали само парадајз и хлеб. Били сте највећи бедници а Југа вас је увек прихватала. У Београду сте трчали по радњама са плочама и куповали стране групе јер код вас то није могло. Били сте јако смешни и бедни, код вас се могла јебати било која пичка за два три долара. Масовно смо ишли тамо и јебали вам пичкице за мало пара понекад и бесплатно.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s