BOBA CLAUDIO DJORDJE i DUŠAN pevaće danas za vas – Incoming 200.000 visits to this funny blog


ČETIRI FANTASTIČNA MOMKA IZ VREMENA JUGOSLAVIJE I NAŠIH ZABAVNIH POČETAKA. BOBA STEFANOVIĆ, CLAUDIO VILLA, DJORDJE MARJANOVIĆ I DUŠAN JAKŠIĆ SU OVDE OTPEVALI NEKE LEPE PESMICE E DA BI VAS I MENE PODSETILI DA SE BLIŽI FANTASTIČNA BROJKA OD

200.000. POSETILACA

OVOM PRIGLUPOM BLOGU, koji samo poklanja a ne traži ništ azauzvrat. DA BISMO TO DOSTOJNO PROSLAVILI IZVUKOSMO OVE MOMKE IZ NAFTALINA OD KOJIH SE MNOGI DANAS ITEKAKO DOBROO DRŽE, NAŽALOST DIVNOG DUŠANA JAKŠIĆA VIŠE NEMA, NA NEBU JE SA SVOJIM KOLEGAMA PEVAČIMA I ODANDE NAS ČUVA.

Neka ovo bude podsećanje na to da se bliži ova fantastična brojka posetilaca i drago mi je da vam se ova koncepcija svidja. Biće ovde puno dobre muzike iz prošlosti, moje i vaše i naše i svačije ko je ikad bio rodjen i živeo ovde na prsotoru bivše JUGOSLAVIJE. Želim vam uvek lep provod i da malo više učestvujete u svemu ovome. VEOMA MALO VAS JE UČESTVOVALO U RADU OVOG BLOGA. TO je sramotno. Ako već dolazite ovde i podižete muziku dajte onda i učestvujte malo. Šaljite slike svojih lepih gramofona kakvi god da su i biće ovde objavljeni. Šaljite nam i video snimke vaših gramofona kak rade, što bismo još više želeli.

BOBA CLAUDIO DJORDJE i DUŠAN

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s